2R-Sports

“Iedere km die ik rij, lacht mijn portemonnee” Robin directeur 2R-Sports

Als 2R-Sports werken we bij verschillende tennisverenigingen. Bij elke nieuwe tennisvereniging waar we voor gaan werken, is er weer een nieuwe bestemming voor onszelf en onze trainers. Ook de begeleiding van een aantal jeugdspelers brengt ons op verschillende locaties door het hele land. Dit leidt bij elkaar tot een behoorlijk aantal kilometers, wat hoge brandstofkosten met zich meebrengt, met de huidige prijzen aan de pomp. Om hier verandering in aan te brengen werd gezocht naar een zuinige auto. In eerste instantie dachten we aan een leverancier waar we ervaring mee hadden, waar we tevens een scherpe prijsstelling van verwachtten.

Samenwerking met BeLikeUs
BeLikeUs heeft ons op een zeer professionele maar zeker ook met een goede persoonlijke begeleiding geholpen verder te kijken dan de initiële leaseprijs. De bijtelling en brandstofkosten en scherpe offerte maakten het plaatje compleet. Dit leverde direct een andere selectie auto’s op die nog beter paste bij ons doel.

Besparing door BeLikeUs
2R-Sports heeft door de goede voorlichting en door het continu meedenken van BeLikeUs een fikse besparing op onze mobiliteitskosten gemaakt. Deze besparing bleek in ieder geval 20% ten opzicht van onze eerste leaseofferte.
Kortom wij gaan zeker in de toekomst weer gebruik maken van de expertise op het gebied van mobiliteit van BeLikeUs en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Over 2R-Sports

2R-Sports heeft als doel: tennis op een zo leuk en leerzaam mogelijke manier aan liefhebbers aanbieden. Op basis van speelstijl en niveau wordt per persoon bepaald wat de beste aanpak is om het maximale uit uw zelf te halen. Door middel van technische, tactische, conditionele en mentale trainingen werken wij met u aan de verbetering van uw niveau. Persoonlijke aandacht en plezier in het spel zijn een belangrijk onderdeel van dit proces.

BeLike2R-Sports

Wij streven ernaar dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt.

Our Clients

close