Blog Posts

post-thumb-single
21 May
0

BeLikeUs helpt MKB Schoon bij hun groene ambities!

Het mobiliteitsonderzoek van BeLikeUs  heeft al vele ondernemers geholpen om hun zakelijke mobiliteit gemakkelijker, groener en goedkoper te maken. Zo ook Martheyn en zijn collega’s van MKB Schoon. Het mobiliteitsonderzoek analyseerde de collectieve CO2-uitstoot van de 150 medewerkers op basis van hun reisgedrag. De woonwerk-afstand bleek gemiddeld onder de 5km te blijven, een zeer lage en dus goede score! Martheyn van MKB Schoon verklaart deze lage score aan de hand van het personeelsbeleid waarin lokaal aannemen van medewerkers het doel is. Op basis van de analyse en score bleken elektrische fietsen en scooters de perfecte oplossing voor de korte afstanden die medewerkers afleggen. Uiteraard zijn de scooters bedrukt met het logo van MKB Schoon om zo aan iedereen te laten zien hoe groen dit schoonmaakbedrijf is! De perfecte rijdende reclame mogelijk gemaakt door BeLikeUs. Ook hier is uiteraard gebruik gemaakt van de voucherregeling van AgentschapNL. Hierbij werd maar liefst 66% van de investering gesubsidieerd en daarmee goedkopere en groene mobiliteit geïmplementeerd. Lees meer op servicemanagement.nl.

Gefeliciteerd met deze stap voorwaarts, Martheyn en collega’s.

ps. Mocht u, net als MKB Schoon en anderen, ook direct gebruik willen maken van dit mooie aanbod, klik dan hier!

Davy van de Haar

About the Author

Jonge communicatiespecialist met een passie voor technologie en auto's. Gespecialiseerd in data-analyse ter behoeve van zakelijke mobiliteit en gedragsverandering.

Is gek op z'n stad Amsterdam...

0 comments

Regels voor reageren

Alle reacties dienen te worden gekeurd door BeLikeUs alvorens geplaatst te worden. U kunt bij het plaatsen tags als bold, italic en underline gebruiken. HTML kan dus gebruikt worden bij uw reacties. Wij zien uw reacties graag verschijnen!

Our Clients

close