Davy van de Haar

Mijn naam is Davy en ik ben communicatiewetenschapper, gespecialiseerd in nieuwe media en communicatie. Zoals vele jonge ondernemers had ik direct de drang om iets voor mijzelf te gaan doen, met of zonder partners. Deze drang werd tijdens mijn studie groter en groter en met vele jonge ondernemers in mijn omgeving besloot ik iets voor mijzelf te beginnen. Op dat moment werd ik door Teus benaderd met een fantastisch idee. Dat idee was BeLikeUs, een vernieuwde kijk naar mobiliteit. Een branche waar ik toen nog maar weinig verstand van had maar wel een idee bij kon vormen. Zo worden beschikbare technologieen nog niet genoeg of juist gebruikt. Daar moet wat aan gebeuren!

Waarom BeLikeUs.

Voor mij staat BeLikeUs voor de verbinding van nieuwe technologie met mobiliteitsmanagement en de juiste manier van gebruiken van deze technologie. Dit kan iets kleins zijn als het gebruik van online diensten om de flexibilisering te vergroten op het kantoor tot het inzetten van elektrische scooters om medewerkers binnen de stad schoon en snel te vervoeren. Hierbij gaat het uiteindelijk om de inzet van communicatie om de oplossingen uit te leggen en gebruik te stimuleren. Wij zijn een onderneming die kijkt naar praktische, schone en kostenbesparende oplossingen voor iedere onderneming. Ja, iedere onderneming heeft baat bij ons voorbeeld.

Toen ik achttien was…

Gingen we voor het eerst betalen met de Euro en ging ik studeren in Utrecht. Met mijn laptopje onderweg van mijn studentenkamertje naar college en ik kreeg voor het eerst te maken met het gemak van een intranet. Hoe handig was het om vanaf thuis je colleges nog eens na te kijken. Zeker als het even niet “uitkwam” om fysiek aanwezig te zijn bij de colleges. Het was in ieder geval een top begin van mijn studententijd. Dit jaar was tevens het jaar van de eerste iPod uit de koker van mijn inspiratiebron Steve Jobs.

Mijn kracht bij BeLikeUs.

Communicatiedesign zoals ik het graag noem, niet alleen de pure communicatie maar ook nadenken over hoe deze communicatie het best tot zijn recht komt. Daarbij gebruik maken van technologie die men voor ons bedenkt. Ik zal mijn kennis van communicatie gebruiken om nieuwe technologie te laten floreren binnen een onderneming door allereerst zelf overtuigd te zijn van de techniek om vervolgens gerichte gebruikerscommunicatie te gebruiken. Communicatie om vooruit te komen.

Mocht u vragen hebben over mij, mijn collega’s of over BeLikeUs dan kunt u mij hier bereiken.

Our Clients

close