Blog Posts

post-thumb-single
04 January
0

Een nieuw jaar, een nieuwe website

Welkom bij onze nieuwe website! Mocht u niet eerder op onze website zijn geweest dan heeft u waarschijnlijk geen idee hoe de vorige eruit zag. Wij zijn BeLikeUs, drie mannen met een missie. Een missie tot verduurzamen, vergemakkelijken en voordeliger maken van mobiliteit. Allen vanuit een andere achtergrond maar daardoor juist een top combinatie! Wij zorgen ervoor dat mobiliteit en alle daartoe horende kosten inzichtelijk worden gemaakt. Met dit inzicht zorgen wij voor bewustwording bij u en uw medewerkers, vaak blijken deze kosten velen malen hoger dan gedacht. Na inzicht komt verantwoordelijkheid, voor ons de verantwoordelijkheid om een alternatief te bieden. Geef ons deze mogelijkheid en u zult versteld staan van de vele kostenbewuste keuzes die u kunt maken.

Davy van de Haar

About the Author

Jonge communicatiespecialist met een passie voor technologie en auto's. Gespecialiseerd in data-analyse ter behoeve van zakelijke mobiliteit en gedragsverandering.

Is gek op z'n stad Amsterdam...

0 comments

Regels voor reageren

Alle reacties dienen te worden gekeurd door BeLikeUs alvorens geplaatst te worden. U kunt bij het plaatsen tags als bold, italic en underline gebruiken. HTML kan dus gebruikt worden bij uw reacties. Wij zien uw reacties graag verschijnen!

Our Clients

close