Blog Posts

post-thumb-single
23 February
0

Mobiliteitsonderzoek brengt uw zakelijke reiskosten op orde!

Een bijna welhaast opvoedkundige tegeltjeswijsheid. Ik moest er even op kauwen, maar laat het toch staan. BeLikeUs helpt bedrijven een stap verder, dat is eigenlijk in een notendop onze missie. We maken uw mobiliteit goedkoper, groener en gemakkelijker (soms ook nog gezonder!). Mooie belofte toch. Maar het gaat dan wel over in vergelijking met wat. Je moet dan toch eerst meten, dus weten voor het goedkoper/groener/gemakkelijker wordt. Eerst die goede foto maken door middel van een mobililiteitsonderzoek, anders gezegd de mobiliteitsscan.
Op basis van de foto, de uitkomsten van de scan maken we een passend en vooral ook praktisch uitvoerbaar plan. (er verdwijnt al genoeg in de prullenbak!). En we voeren het heel graag voor u uit, zodat de belofte wordt ingelost.

Onderzoeken en verbeteren; we lijken wel een mobiliteitshuisarts!
We nemen overigens een mooie pot medicijnen mee; een flinke premie van de overheid, namelijk de zogenaamde mobiliteitsvouchers. Kunt u rustig (en bijna kosteloos) de ‘genezing’ van uw zakelijke reiskosten ondergaan. Kom maar op, het spreekuur van BeLikeUs staat open!

BeLikeTeus

About the Author

No other information about this user.

0 comments

Regels voor reageren

Alle reacties dienen te worden gekeurd door BeLikeUs alvorens geplaatst te worden. U kunt bij het plaatsen tags als bold, italic en underline gebruiken. HTML kan dus gebruikt worden bij uw reacties. Wij zien uw reacties graag verschijnen!

Our Clients

close