Oxonia Fleet Solutions

Autoleasing omvat meer dan een maandelijks leasetarief alleen. Direct na de aflevering van de leaseauto wordt u geconfronteerd met onverwachte en ongewenste kosten. Veel van deze kosten kunnen voorkomen worden door vooraf duidelijke afspraken met de leasemaatschappij en de gebruiker van de leaseauto te maken. Deze afspraken vormen de basis voor optimale tevredenheid, beperking van CO2-uitstoot en kostenbesparingen.

Een stap verder: zakelijke mobiliteit behelst meer dan (lease-)auto's. Alternatief vervoer, al dan niet bekostigd vanuit individuele mobiliteitsbudgetten, is in opkomst. Een toekomst die centraal staat in de samenwerking met BeLikeUs.

BeLikeUs en Oxonia adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Het voortijdig beëindigen van een leasecontract is een kostbare aangelegenheid, maar meestal niet te voorkomen. BeLikeUs en Oxonia Fleet Solutions hebben voor u de oplossing om deze kosten te beperken. Wij zoeken actief naar een nieuwe lessee voor het leasecontract en bemiddelen tussen autoleasemaatschappij en lessee voor de overname van het leasecontract.

Oxonia en BeLikeUs bieden u de mogelijkheid om een leasescan uit te laten voeren. Dit kan voor u als MKB-er vanuit het BeLikeUs Mobiliteitsonderzoek of natuurlijk als losse scan! Chat, mail of bel even met ons voor meer informatie.

Our Clients

close