Radiuz

BeLikeUs gebruikt de Radiuz mobiliteitspas om overal te komen. Wij vonden de oplossing in voor reizen met het openbaar vervoer waar het kan en met de auto waar het moet. Zo kunnen wij ontspannen, voordelig en snel reizen. Zonder dat hier enorme administratie voor nodig is, dat regelt Radiuz middels een maandelijks overzicht van al onze reizen. Een aanrader wat ons betreft, maar waarbij niet vergeten moet worden dat de oplossing zit in het gebruik, niet in de aanschaf alleen! BeLikeUs helpt u en uw medewerkers door de gehele introductie, communicatie en projectmanagement voor u te verzorgen.

radiuz_pas

In Nederland kunt u met de Radiuz kaart en de Radiuz OV-chipkaart gebruik maken van de volgende diensten*:

◦    straatparkeren;

◦    landelijke taxi-diensten;

◦    tanken;

◦    autodelen;

◦    multimodale reisplanner en

◦    een persoonlijke reisassistent

Zien hoe de Radiuz mobiliteitspas werkt:

Uw bedrijf kan één van de standaard combinaties van diensten afnemen; Radiuz OV+, Radiuz Basis, Radiuz Proefpakket of u kunt een maatwerkoplossing samenstellen. Wat u ook kiest, alle reiskosten worden maandelijks gefactureerd op overzichtelijke wijze.

Laat u ook overtuigen door het gemak waarmee het nieuwe reizen mogelijk wordt gemaakt. Wij gaan graag de uitdaging met u aan om een proefproject van een aantal maanden te verzorgen. Hierbij kan de Radiuz mobiliteitspas worden ingezet naast elektrische vervoersmiddelen om ook de niet OV'ers op een prettige en duurzame manier te laten reizen.

Our Clients

close