Blog Posts

post-thumb-single
11 March
0

Slimmer reizen betekent minder brandstofkosten

“Forse daling brandstofverkoop Nederland in 2012” zo kopt NOVE op haar website. De daling van brandstofverkoop is in 2012 fors gedaald ten opzichte van 2011, in totaal 3,4% minder brandstof. NOVE wijst een aantal oorzaken aan voor deze daling, waarbij accijnzen, faillissementen van transportbedrijven en de fiscale stimulering van zuinige auto’s als belangrijkste 3 worden genoemd. U als ondernemer kan zowel aan de accijnzen als faillissementen weinig doen maar aan de laatste categorie juist wel. Want het aanbod zuinige of zelfs alternatieve brandstofverbruikers neemt gestaag toe. Zojuist hebben wij nog de zeer zuinige Renault Megane geadviseerd aan één van onze klanten en deze wacht nu met smart op de levering van zijn zuinige auto zodat er in 2013 nog minder brandstof verbruikt zal worden in Nederland! Naast deze lease-auto laten wij zien hoe fijn het is om gebruik te kunnen maken van alle vormen van vervoer. Jouw (zuinige) lease-auto parkeren bij een klant in het centrum van Amsterdam is namelijk nog altijd even duur ondanks het lage verbruik. Dus zorgen wij voor een mobiliteitspas om de auto bij het station te parkeren om de reis te vervolgen met de trein en op de OV-fiets naar de klant te fietsen. Bij slecht weer pakt u gewoon de tram richting de stad, ideaal en uiteindelijk nog minder brandstofkosten. Wij noemen dit keuzemobilisme, een vorm van mobilisme waarbij u op ieder gewenst moment de keuze hebt tussen alle vormen van vervoer. Uiteraard zonder administratieve rompslomp, dat wilt u toch ook?

Davy van de Haar

About the Author

Jonge communicatiespecialist met een passie voor technologie en auto's. Gespecialiseerd in data-analyse ter behoeve van zakelijke mobiliteit en gedragsverandering.

Is gek op z'n stad Amsterdam...

0 comments

Regels voor reageren

Alle reacties dienen te worden gekeurd door BeLikeUs alvorens geplaatst te worden. U kunt bij het plaatsen tags als bold, italic en underline gebruiken. HTML kan dus gebruikt worden bij uw reacties. Wij zien uw reacties graag verschijnen!

Our Clients

close