Wouter de Valk

Maatje 47 en toch een kleine “footprint” 🙂
Maatschappelijk betrokken, übergeïnteresseerd, focus op structuur en tegelijkertijd creatief.

Verliefd, verloofd, meer dan een vader voor Fleur (9) en Zoë (6).

Waarom BeLikeUs.

Tijdens mijn carrière in verschillende facilitaire en vastgoed-gerelateerde functies, was er altijd mijn computerhobby die op de achtergrond mijn visie op het onderwerp bepaalde. De laatste jaren zijn die rollen aan het omdraaien, mede onder invloed van mensen als Don Tapscott (@DTapscott). De digitale mogelijkheden van nu maken revolutionair andere organisaties mogelijk en vastgoed is “inside the box”# waar nu “outside the box” gedacht moet worden. Een organisatie moet zijn processen goed organiseren, maar te vaak worden goed organiseren verward met “wat vertrouwd is”. BeLikeUs moet een gids zijn in de alternatieven voor het goed organiseren van processen, tegelijkertijd ZEER geconcentreerd op de primaire functies van de client.

Toen ik achttien was…

Werkte ik op een laptop van Olivetti (5kg) met een keuzeknop voor een ongeloofelijke 8 of 16 Mhz werksnelheid (ter vergelijking, de telefoon (!) iPhone 4S heeft een geschatte snelheid van 2 GHz!)
Kreeg ik disco-oortjes door houseparties in grote fabriekshallen en de rest vd week met een Walkman (volume op 10).
Was mijn held Winston Wolf: “I solve problems“.

Mijn kracht bij BeLikeUs.

Vertaling van strategische doelstellingen naar een nietsontziende uitvoeringsorganisatie. | Organiseren aan de hand van up-to-date technische, wetenschappelijke en maatschappelijke inzichten. | Vertrouwen op zelforganiserend vermogen organisaties met doelgerichte begeleiding, voor management en/of procesdeelnemers.

Mocht u vragen hebben over mij, mijn collega’s of over BeLikeUs dan kunt u mij hier bereiken.

Our Clients

close